Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disc Creatures: νέο PC RPG εμπνευσμένο από τα αρχικά παιχνίδια Pokémon

*
Η developer Picorinne Soft είναι ένα ιαπωνικό στούντιο με προσωπικό μόλις ένα άτομο και σε συνεργασία με την DANGEN Entertainment προετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Disc Creatures. Το παιχνίδι φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από τη σειρά Pokémon στο Game Boy. Υπάρχουν 200 πλάσματα που θα πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας και κατά τη διάρκεια της περιπέτειας δίνετε μάχες. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε Disc Creatures και Pokémon είναι οτι στις μάχες δεν ελέγχετε μόνο ένα πλάσμα, αλλά τρία. Οπότε, μπορείτε να συνδυάζετε τις ικανότητές τους για μεγαλύτερη ποικιλία και ενδιαφέρον στις μάχες. Κάθε πλασμα έχει το δικό του skill tree και ανεβαίνοντας επίπεδο, οι παίκτες αποφασίζουν ποιές ικανότητες θα του δώσουν. Ακόμα, η απόκτηση νέων ικανοτήτων δε σημαίνει οτι πάνε περίπατο οι προηγούμενες. Οπότε, πριν από κάθε μάχη δίνεται η ευκαιρία για τροποποίησή τους, κάτι που σημαίνει διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Το Disc Creatures θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*